Gabriel Jené: “El Black Friday castiga les compres del pont de la Constitució”

Gabriel Jené, president de Barcelona Oberta, ha mostrat la seva preocupació pels problemes de mobilitat a la capital catalana, que al seu entendre estan perjudicant l’activitat comercial. “Per poder tenir els visitants necessitem que hi hagi una mobilitat que permeti l’accessibilitat al centre”, ha declarat a Ràdio Comerç el president d’aquesta patronal del comerç.

Urbanisme tàctic de l’ajuntament de Barcelona

Jené ha estat especialment dur amb el consistori barceloní, i en referència a la mobilitat ha dit que “és una de les problemàtiques que estem vivint vinculades a l’urbanisme tàctic que s’ha dut a terme per part de l’ajuntament de Barcelona”. Així mateix, referint-se al ‘delivery’ del comerç electrònic, Gabriel Jené ha denunciat que “hi ha una sobrecàrrega de cost dintre de la societat vinculada a la gestió d’una problemàtica privada com és el transport de mercaderies al microdestí que està afectant la mobilitat del centre de la ciutat”.

“Revenge shopping”

Des de Barcelona Oberta, el seu president ha fet un pronòstic positiu de la imminent campanya de Nadal. “Hi ha ganes de recuperar la normalitat i es parla de la “revenge shopping” perquè hi ha moltes persones que han estat sense poder gastar i que tenen una renda adequada i tenen més possibilitats de comprar, fins i tot el que no han comprat abans”, ha declarat.

Gabriel Jené també s’ha pronunciat sobre el possible avançament de les compres per part dels consumidors davant l’eventual manca de producte. “No hem detectat avançament en les compres per part del consumidor -ha revelat a Ràdio Comerç-. No hem d’alarmar-nos excessivament perquè tenim producte suficient per abastir la campanya. Farem una bona campanya de Nadal i de rebaixes”

“El Black Friday castiga les compres del pont de la Constitució”

En opinió de Jené, “el Black Friday castiga les compres del pont de la Constitució”. Pel que fa a la incidència de la pandèmia en el comerç i la restauració, Gabriel Jené aplaudeix les mesures adoptades recentment per la Generalitat. “Em sembla bé el passaport Covid perquè estem castigant el qui no està vacunat”

 

 

 

 

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

You might be interested in

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto