Norbert Botella: «Volem ser un hub comercial»

Norbert Botella, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Calonge, ens explica a Ràdio Comerç com va néixer la iniciativa Booktown Calonge que ha comportat l’obertura de fins a set llibreries a aquest municipi del Baix Empordà.

«Volem ser un hub comercial»

«Volem ser un hub comercial», ha declarat en aquesta entrevista l’edil calongí, que ha posat en valor aquesta iniciativa que suposarà la dinamització, no només cultural, sinó del retail en general d’aquesta localitat d’onze mil habitants. Botella ha fet esment a la població turística que inunda Calonge a la temporada d’estiu i considera que l’oferta de llibres, unida a un generós programa cultural, pot fer atraure molta més gent fins a aquesta localitat empordanesa.

El regidor també ha subratllat el caire pioner de Calonge pel que fa a convertir-se en Booktown, en ser la primera població catalana que adquireix aquesta condició. També n’és la segona de l’Estat, després de la val·lisoletana Urueña, i la tercera de la Península Ibèrica si comptem la portuguesa Óbidos. Arreu del món són 53 les poblacions que ostenten aquest títol.

Inauguració oficial

El 10 de desembre es farà la inauguració oficial de Calonge com a Booktwon.

(Visited 47 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto