Marc Serra: “Amunt persianes” ajudarà a diversificar el comerç dels barris, incidint en la ciutat dels 15 minuts.

El regidor de Participació i Drets de Ciutadania advoca pel paper de les associacions de comerciants a l’hora d’integrar el nombrós grup de comerciants nascuts fora de Barcelona que s’han incorporat a la vida econòmica de la ciutat darrera un taulell. A més, defensa la implementació de mesures urbanístiques que permetin millorar els carrers per afavorir-ne el consum local, així com mesures de sostenibilitat. També ens explica com està funcionant el projecte “Amunt persianes”, treballant en criteris d’innovació, diversificació dels barris, competitivitat,

(Visited 80 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *