Jordi Palou-Loverdos: “La immediatesa salvatge que es promou va en contra dels valors del comerç”

Amb Jordi Palou-Loverdos, mediador internacional i consultor, parlem molt més de com fer que els processos de comerç i consum siguin més eficients i menys judicialitzats quan hi ha problemes o errors en la cadena. També és una defensa aferrissada dels processos tradicionals de comerç, defensant que la taula de diàleg més antiga va ser un mostrador de botiga, i advertint els perills, sobre les relacions humanes, interpersonals, i laborals, que implica l’acceleració dels processos de compra venta i del comerç on-line que cerca la immediatesa.

(Visited 66 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto