La regidora de comerç de la ciutat valora l'estat del retail a Barcelona
Montserrat Ballarín: “El BCN Market ja inclou més de 3300 botigues de la ciutat. No recordo un èxit així abans”

Amb la regidora de Comerç, Mercats, Hisenda i Règim Interior de Barcelona analitzem la situació actual del comerç de proximitat. L’Ajuntament ha injectat centenars de milers d’euros en els bons consum que a partir de la plataforma BCN Market, el marketplace de la ciutat de Barcelona impulsat per Barcelona Comerç i Barcelona Oberta, els consumidors ja estan bescanviant. Ballarín creu que es tracta d’una iniciativa d’injecció directa al comerç molt important i explica que el BCN Market és un èxit. També explica de quina forma l’ajuntament promociona les eines que transmeten valors en l’àmbit del comerç de proximitat.

(Visited 96 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *