Elsa Artadi: “La presència on-line ha de ser complementària a les botigues de carrer, que són la base de la ciutat”

La regidora del grup de Junts a Barcelona, Elsa Artadi, avalua la situació del comerç de proximitat a Barcelona el darrer trimestre de l’any, i desgrana la relació d’aquest amb l’urbanisme, la seguretat i la sostenibilitat. Per a Artadi, el comerç on-line té sentit i aporta valor en tant que ajuda al comerç de proximitat i de carrer, que cohesiona les ciutats. També aposta per la formació i l’associacionisme com a estratègies per a la subsistència del comerç tradicional, tot indicant que hi ha altres problemes, com els preus del lloguer o la manca de relleu generacional.

(Visited 181 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto