Inma Moraleda: “El que coneixem com a horari europeu no existeix, la ciutat va més enllà”

Amb Inma Moraleda experta en usos del temps i assessora en la direcció de polítiques d’Alcaldia a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, iniciem una nova secció a ràdio comerç: “Sense temps per perdre” on, amb diferents expertes i experts, analitzarem els usos del temps, la nova organització temporal i les possibilitats que tenim a nivell d’empresa i comerç.

Moraleda ens dóna una visió general sobre en quin moment estem pel que fa a la gestió del nostre temps i què ens ha portat fins aquí. Parlem de conciliació, parlem de noves tecnologies i digitalització, parlem de la possibilitat de canvi i de les possibilitats que se’ns presenten.

(Visited 87 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto