Ramon Adell: “No pot ser que surti més a compte demanar la renda mínima que fer-se autònom”

El catedràtic d’economia de l’empresa Ramon Adell analitza la situació del comerç de proximitat i l’empresa a Catalunya, en especial pel que fa al cost energètic i la pujada del cost de la llum, així com la necessitat d’afavorir que els emprenedors i autònoms s’hi puguin dedicar sense tanta càrrega fiscal. En aquest sentit creu que és un perill que sigui igual de fàcil i rentable demanar una renda mínima que guanyar-se la vida sent autònom. Demana repartir les càrregues, i evitar les grans desigualtats.

(Visited 74 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto