Albert Batlle: “Hem reforçat la seguretat amb 237 nous agents a la ciutat”

Hem entrevistat el cinquè tinent d’alcalde de Barcelona, Albert Batlle, després dels aldarulls que tingueren lloc durant el cap de la Setmana de la Mercè en diversos espais de Barcelona amb botellots i destrosses al comerç. Destaca la importància de retornar l’autoritat als agents, la incorporació de nous efectius i la importància d’esser presents als carrers de la ciutat per millorar la sensació i percepció de seguretat ciutadana.

(Visited 32 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto