Lourdes Muñoz, Pròsper Puig i Josep Lluís Clotet presenten Dades X Comerç

La Iniciativa Barcelona Open Data IBOD està desenvolupant al llarg dels eixos  comercials de la ciutat el projecte Dades X Comerç, que vol introduir al sistema dades obertes recopilades pel comerç de proximitat de la ciutat, a partir de les quals analitzar comportaments i patrons: fluxes i dies de consum, facturació, i altes estratègies que es puguin derivar, per prendre decisions de màrketing, comunicació, producte, localització, entre d’altres. En parlem amb la Lourdes Muñoz, una de les seves promotores, amb el president de l’eix de Sant Andreu, una de les associacions de comerciants que ja duu més temps amb el projecte, i el gerent d’un dels comerços que s’hi ha adherit, Josep Lluís Clotet.

(Visited 87 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto