Salva Vendrell: “Els Bonus Consum són una de les injeccions de diners al comerç més importants que hi ha hagut”

El president de Barcelona Comerç presenta els Bonus Consum, un conjunt de tiquets de compra a les botigues dels eixos que hi ha al BCN Market, el marketplace de la ciutat de Barcelona. A partir dels propers dies, els ciutadans podran comprar productes a aquestes botigues valorats en 20 euros, per només 10 de cost directe, ja que els altres 10 els abonarà l’Ajuntament de Barcelona. Per això, aquesta és segons Vendrell una de les injeccions econòmiques directes al comerç més importants que hi ha hagut. Amb Vendrell parlem dels reptes del comerç de proximitat dels propers anys.

(Visited 68 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *