Salva Vendrell: “Els Bonus Consum són una de les injeccions de diners al comerç més importants que hi ha hagut”

El president de Barcelona Comerç presenta els Bonus Consum, un conjunt de tiquets de compra a les botigues dels eixos que hi ha al BCN Market, el marketplace de la ciutat de Barcelona. A partir dels propers dies, els ciutadans podran comprar productes a aquestes botigues valorats en 20 euros, per només 10 de cost directe, ja que els altres 10 els abonarà l’Ajuntament de Barcelona. Per això, aquesta és segons Vendrell una de les injeccions econòmiques directes al comerç més importants que hi ha hagut. Amb Vendrell parlem dels reptes del comerç de proximitat dels propers anys.

(Visited 78 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto