Entrevista a Iñaki López de Vinaspre
Born Street Food: vuitena edició d’una trobada gourmet al Pla de Palau

Aquest cap de setmana, entre l’u i el tres d’octubre va tenir lloc al Pla de Palau el Born Street Food, una trobada de graelles i cassoles amb showcooking en directe i els millors restaurants d’aquest barri central de Barcelona, organitzat per l’associació Barcelona Born Gourmet. N’hem parlat amb el seu responsable, i també propietari del grup Sagardi, Iñaki López de Vinaspre, que també ens parla de com ha patit la restauració del centre de la ciutat aquest darrer any i mig.

(Visited 81 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto