Èxit de la Fira Medieval de Creu Coberta: Un resum

Ràdio Comerç ha estat aquest cap de setmana a la Fira Medieval de Creu Coberta, que ha arribat a la XV edició. Hem entrevistat al president de l’eix, Lluís Llanas, al regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, a la regidora de comerç de Barcelona, Montserrat Ballarín, i a la regidora de Cs, Luz Guilarte. Tots coincideixen en la necessitat de recuperar fires al carrer com aquesta mostra tradicional, que s’escau durant la Festa Major d’Hostafrancs

(Visited 126 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto