David Jericó: Després de la pandèmia, Creu Coberta recupera la Fira Medieval amb il·lusió

El dinamitzador de l’eix comercial Creu Coberta ens presenta la XV Fira Medieval de Creu Coberta, eix que recupera aquesta tradicional trobada comercial, artesana i cultural del mes d’octubre, aquest cap de setmana 2 i 3 d’octubre. La fira inclourà activitats medievals, a més d’actuacions d’entitats del barri, radio teatre, animació infantil, i molt més. Moltes felicitats per la feina feta. Podeu veure el programa a www.creucoberta.com

(Visited 89 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto