Josep Bou: “Els botellots i les destrosses és la conseqüència d’haver tret autoritat a la policia durant anys”

El regidor del Partit Popular a Barcelona, i president del Grup Municipal a l’Ajuntament, Josep Bou, va visitar aquesta setmana els restaurants afectats a la platja del Bogatell de Barcelona i els comerços destrossats per vàndals a Creu Coberta, després dels botellots de la Mercè. Amb ell parlem dels motius, de les causes principals, i de la forma com solucionar-ho. Segons Bou, el motiu principal és haver desautoritzat les forces d’ordre de la ciutat per part dels governs de la ciutat i de Catalunya

(Visited 157 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto