Carlos Muñoz: “Tornem amb Òpera al Comerç. Per dinamitzar el comerç i també ajudar els artistes”

Parlem avui amb Òpera al Comerç, que torna als eixos comercials de la ciutat. A partir d’aquest divendres, als eixos de Barcelona Comerç, hi trobareu deu cantants en diferents botigues que ens permetran conèixer àries d’òpera, napolitanes i sarsuela, per tal de crear nous públics de la lírica, conèixer nous cantants, alguns de consolidats i altres que són al conservatori, dinamitzar el comerç de proximitat, i ajudar els cantants, que també han viscut una difícil pandèmia. En Carlos Muñoz, president d’Òpera Jove Catalunya i promotor del projecte, ens ho explica.

(Visited 57 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *