4 premis a les millors xocolates
Miquel Viñolas: “No és fàcil aconseguir matèria primera quan ets petit productor”

Miquel Vinyolas és un jove emprenedor i mestre xocolater que acaba d’obtenir quatre premis per les xocolates artesanals que fabrica a la seva pastisseria, l’Àger, de Moià. A Ràdio Comerç ens explica com ha viscut aquest reconeixement i les dificultats a què s’enfrenta un negoci d’aquest tipus.

“No és fàcil aconseguir matèria primera quan ets petit productor”

“No és fàcil aconseguir matèria primera quan ets petit productor”, ens explica en Miquel, que també ens parla de les dificultats de disposar de maquinària per fabricar de manera artesana.

“”A Barcelona diuen que defensen el comerç petit però l’ataquen d’una altra manera”

Així mateix, el gerent de la pastisseria Àger ens recorda que va obrir el seu negoci a Moià davant la impossibilitat de fer-ho a Barcelona en condicions raonables. “A Barcelona el producte cada cop serà de menys qualitat, perquè només permeten punts de venda i impedeixen obrir obradors. Diuen que defensen el comerç petit però l’ataquen d’una altra manera, perquè permet que passin coses que altres poblacions de Catalunya és impensable”

(Visited 129 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *