L'obra Quins pebrots vol conscienciar sobre l'alimentació de fruites i verdures
Jordi Folck: “Dur avui els infants a comprar ens assegurarà la pervivència del comerç”

La darrera obra de Jordi Folck, que compte amb co-autoria i dramaturgiai d’Humberto Balcárcel és “Quins Pebrots”, una peça amb música d’Aleix Losa, i l’Úrsula Garrido i en Joan Sàez en són els protagonistes. L’obra es va estrenar fa uns dies, s’ha presentat en el marc de la Setmana del Llibre en Català i comença un recorregut per biblioteques i centres cívics, volent conscienciar els infants sobre la necessitat de consumir verdures i fruites, tan pròpies del comerç de proximitat. L’obra s’estrena precisament en l’Any de l’alimentació sostenible a Barcelona, i en l’Any de les fruites i les verdures.

(Visited 65 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *