El Secretari general de PIMEC defensa la intervenció de l'entitat al debat públic sobre economia
Josep Ginesta: “Hem de seure a totes les taules. Cal buscar el millor per als empresaris del país”

Josep Ginesta és el nou secretari general de PIMEC després que l’antic secretari general, Antoni Cañete, hagi esdevingut el president de l’entitat en les darreres eleccions. Ginesta, que havia estat Secretari General de Treball de la Generalitat, resumeix en aquesta entrevista els reptes que entoma l’entitat a l’hora d’afavorir la “sostenibilitat i la digitalització del teixit comercial i industrial del país”, a la vegada que defensa la intervenció de l’entitat en assumptes de política econòmica del país, com la logística, els transports i l’aeroport, la legislació sobre el teletreball i tants altres assumptes que formen part del calendari polític i econòmic del país.

(Visited 78 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto