El Secretari general de PIMEC defensa la intervenció de l'entitat al debat públic sobre economia
Josep Ginesta: “Hem de seure a totes les taules. Cal buscar el millor per als empresaris del país”

Josep Ginesta és el nou secretari general de PIMEC després que l’antic secretari general, Antoni Cañete, hagi esdevingut el president de l’entitat en les darreres eleccions. Ginesta, que havia estat Secretari General de Treball de la Generalitat, resumeix en aquesta entrevista els reptes que entoma l’entitat a l’hora d’afavorir la “sostenibilitat i la digitalització del teixit comercial i industrial del país”, a la vegada que defensa la intervenció de l’entitat en assumptes de política econòmica del país, com la logística, els transports i l’aeroport, la legislació sobre el teletreball i tants altres assumptes que formen part del calendari polític i econòmic del país.

(Visited 66 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *