President de PIMEC Comerç al Vallès Oriental i Maresme
Carles Gironès: “La pandèmia ha fet més necessari que mai l’associacionisme comercial”

Carles Gironès és president de PIMEC Comerç al Vallès Oriental i Maresme. Al llarg d’aquest estiu ha seguit d’aprop l’evolució del comerç de proximitat a aquestes comarques, amb les seves diferències i similituds. Amb ell parlem del turisme local, de la facturació d’aquest comerç, de les segones residències que ha fet pujar els ingressos en algunes localitats, del cas especial de la Roca del Vallès i de les prioritats que té PIMEC Comerç en aquesta zona, principalment el servei al comerç, la digitalització i els valors.

(Visited 80 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *