Xavi Orcajo: “La Federació del Comerç del Berguedà treballarà contra la desertificació comercial”

Darrerament s’ha constituït la Federació del Comerç del Berguedà, per part de l’Associació de Comerciants de Bagà, Bergacomercial, la unió de botiguers i comerciants de Casserres, la unió de botiguers i comerciants de Gironella, la unió de botiguers i comerciants d’OIvan i Cal Rosal, i la unió de botiguers i comerciants de Puig-reig

Hem parlat amb Xavi Orcajo, que explica quina és la situació actual del comerç de la comarca, i com pensen fer front a la desertificació comercial que en les darreres dècades afecta la comarca, i que diverses accions i eines han de permetre revertir.

(Visited 78 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto