Xavi Orcajo: “La Federació del Comerç del Berguedà treballarà contra la desertificació comercial”

Darrerament s’ha constituït la Federació del Comerç del Berguedà, per part de l’Associació de Comerciants de Bagà, Bergacomercial, la unió de botiguers i comerciants de Casserres, la unió de botiguers i comerciants de Gironella, la unió de botiguers i comerciants d’OIvan i Cal Rosal, i la unió de botiguers i comerciants de Puig-reig

Hem parlat amb Xavi Orcajo, que explica quina és la situació actual del comerç de la comarca, i com pensen fer front a la desertificació comercial que en les darreres dècades afecta la comarca, i que diverses accions i eines han de permetre revertir.

(Visited 71 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *