Baldiri Ros: “El sector agrícola ha estat fonamental durant la pandèmia, i no s’ha reconegut prou”

Fa uns dies, es va presentar a Foment del Treball la IGP Ratafia Catalana. En el marc de les converses enregistrades, varem poder parlar amb Baldiri Ros, vicepresident de Foment del Treball, i president de l’Institut Agrícola Sant Isidre, no només d’aquesta presentació, sino dels valors de la producció de proximitat,  i l’agricultura, després de la pandèmia.

A més, reconeix que l’agricultura ja s’ha adaptat els darrers anys, que cal eliminar-ne una visió folclòrica, que cal tenir en compte que darrera de cada camp llaurat hi ha una empresa, i que no s’ha reconegut prou el valor que ha tingut durant la pandèmia. Ros ha aprofitat per desitjar 250 anys més de vida a Foment del Treball

(Visited 46 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto