Jaume Collboni: “Hem salvat 2000 llocs de treball gràcies a mesures com les terrasses”

El tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, situa en aquesta entrevista els grans reptes de ciutat. Per una banda, la “defensa del model comercial de proximitat” i la lluita contra les grans distribuidores, les macrocuines, i les empreses que volen “homogeneitzar les ciutats”. En aquest sentit, Collboni recalca que les dades econòmiques en exportació i consum són millors de les esperades a aquestes alçades de l’any, però sí que és veritat que sectors com el turisme no poden arrencar de nou.

Paral·lelament, treu pit de les mesures que ha aplicat l’Ajuntament de Barcelona per pal·liar la crisi en alguns sectors. Segons un estudi de la UB, la flexibilització de terrasses ha permès salvar 2000 llocs de treball. I que ara es torna a limitar aquestes flexibilitzacions temporals.

(Visited 160 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto