Jordi Mas: «Ja va sent hora que el comerç reclami canvis en les accions polítiques»

Jordi Mas, fundador de Crearmas y vicepresident de La Boqueria, ha carregat contra la política municipal de Comerç seguida per l’ajuntament de Barcelona i ha reclamat als micròfons de Ràdio Comerç “que l’empresariat faci un lobby de veritat i els egos passin a segon terme”. Per a aquest expert en retail i professor d’Escodi «Barcelona ha de recuperar la il·lusió, la inversió, el comerç i el turisme perdut. Ja va sent hora que el comerç comenci a reclamar modificacions i canvis sobre les accions polítiques i sobre els poders fàctics».

“Ja fa temps que Barcelona pateix un corrent de deteriorament”

En aquest sentit, Mas, s’ha referit a les declaracions de Marian Muro, directora de Turisme, en una entrevista a Ràdio Comerç en què negava que la marca Barcelona estigui en crisi. “Ja fa temps que Barcelona pateix un corrent de deteriorament”, opina en Jordi Mas, que també ha criticat el fet que “estem en un punt en què hi ha més moviments de lobbies que mai i menys s’ha aconseguit”.

El docent d’Escodi s’ha preguntat “què fan aquests lobbies? En quines accions treballen per recollir solucions i veure com el comerç, la restauració, l’hostaleria es recuperen? Es podria fer molt més. Tenim una ciutat extraordinària. On és la Barcelona del 92?”.

“Cal recuperar el consens polític”

Jordi Mas també ha afirmat en aquesta entrevista a Ràdio Comerç que ens trobem “en una realitat on impera un individualisme que no beneficia l’interès comú. Cal recuperar el consens polític. Cal treballar per una Barcelona de futur, que pot ser la millor ciutat del món. Si Barcelona va bé, Catalunya va bé”.

El fundador de Crearmas ha subratllat així mateix que, si no hi ha trànsit de vianants, no hi ha comerç. “S’ha treballat de valent per evitar que vingui turisme a Barcelona -ha criticat-. El Covid ens ha mostrat que sense tràfic no hi ha comerç, i sense turisme no fem res”. Així mateix ha lamentat que determinades actuacions han fet allunyar inversions: “No m’agrada veure com algunes inversions fugen de Barcelona. Els emprenedors, que són aventurers d’alt risc, acaben marxant a punts on la situació resulta més fàcil. Barcelona no es troba a la UCI, però sí a una situació complexa”.

(Visited 64 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto