Joan Manuel Parisi: “Les associacions són una part important de la reactivació econòmica i social de Barcelona”

El Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) l’òrgan on està representada la part més important del teixit d’entitats de la ciutat, ha escollit Joan Manuel Parisi com a nou president. Fins ara Parisi era Administrador del CAB en representació del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. En la seva primera entrevista com a president del Consell, Parisi assegura que les associacions “son necessàries i una part important del motor per la reactivació econòmica i social de la ciutat de Barcelona”, en la post pandèmia de la Covid-19.

Es mostra convençut que l’associacionisme revifarà tot i que admet que és previsible que hi hagi entitats que desapareguin. Valora positivament l’actitud que ha tingut l’administració vers les associacions, “especialment l’administració municipal”, subratlla. El nou president del CAB afirma que “s’ha d’agrair” que s’hagin mantingut convenis i subvencions i a més a més s’ha “parat el cop” incrementant els serveis socials.

Com a exemple del paper de l’associacionisme en la reactivació, Parisi esmenta les associacions de comerciants. “Sort que en tenim, perquè el sector comercial de base també està quedant trinxat. Si no fos per l’impuls de les associacions de comerciants ens empobririem. No és el mateix que els carrers estiguin sols, tristos i amb poca llum que els carrers amb gent circulant d’un costat cap a l’altre i fent interacció social”, afirma.00

(Visited 153 times, 1 visits today)

You might be interested in

Comment (1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto