Reportatge: BCN Comerç i Caixabank entreguen 6000 euros a entitats d’ajuda a l’autisme

Barcelona Comerç, fundacio que agrupa més d’una vintena d’eixos comercials de la ciutat, i Caixabank, van entregar a la Federació Catalana d’Autisme i a l’entitat Junts per l’Autisme, un total de 6000 euros de donatiu per a les campanyes socials d’aquests col·lectius, com a entitat beneficiària de la darrera edició del concurs de cinema al comerç Barcelona Shopping and Shooting. Els diners els va aportar Caixabank en el marc de la col·laboració amb Barcelona Comerç. Marta Campo, cap de comunicació de Junts per l’Autisme, explica de quina forma va sorgir aquests suports.
En l’acte hi varen participar Lluís Llana, vicepresident de Barcelona Comerç, Inés Jiménez, responsable d’Acció social territorial a Barcelona de Caixabank. i Marta Campo, cap de comunicació de les entitats beneficiàries, en un acte que va tenir lloc al Meeting Point Creu Coberta el passat 15 de juliol.
(Visited 135 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto