David Places: “Ha calgut també digitalitzat el sector artesanal. Hem fet un salt endavant”

David Places és el responsable d’internacionalització i cultura del Centre d’Artesanies de Catalunya, depenent del Consorci Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat. Amb ell parlem de la situació actual del sector artesà, de com han passat la pandèmia i quines accions s’han dut a terme per a mantenir-lo i actualitzar-lo. A més, ens parla de la Biennal d’Artesania que es fa durant tot l’estiu al Centre d’Artesanies, al carrer Banys Nous de Barcelona.

(Visited 126 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto