Dolors Pujol, gerent de la Masia El Pujol
“El negoci del turisme rural no tornarà mai a ser el mateix d’abans”

La Dolors Pujol, gerent de la Masia El Pujol, un establiment situat al municipi de Navès, a la comarca del Solsonès, ens explica com es viu en l’entorn del turisme rural l’etapa de la recuperació després de la pandèmia. Al seu entendre, “el negoci del turisme rural no tornarà mai a ser el mateix d’abans”. El comportament dels usuaris ha canviat i ara són molts els que, al darrer moment, canvien de plans.

Hi ha encara molta por i prudència entre la clientela

La Dolors, que ja fa una colla d’anys que regenta aquest negoci familiar en una masia emblemàtica de la Vall d’Ora on ofereix serveis de restauració i també de pernoctació, manifesta que encara hi ha encara molta por i prudència entre la clientela. També ens explica que no han demanat ajudes a les Administracions i que han aprofitat aquesta etapa per innovar a la cuina i condicionar algunes de les instal·lacions.

“Entre les persones menys assídues es detecta més crispació”

“Pensava que aquest confinament serviria com un agermanament més, però ens adonem que entre les persones menys assídues es detecta més crispació”, destaca la gerent de la Masia El Pujol. Així mateix, certifica que el nombre de reserves ha caigut notablement respecte a l’any passat.

(Visited 214 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto