Segueix la Campanya “Barcelona, guarda’m lloc”

Amb el darrer vídeo de la Campanya “Barcelona, guarda’m lloc”, el Gremi de Restauració de Barcelona posa fi a aquesta acció de divulgació i promoció de la restauració barcelonina. El vídeo compta amb la participació de David Verdaguer, Jose Corbacho, Àgata Roca i Aina Clotet.

La campanya del Gremi de Restauració de Barcelona ha comptat ambel suport de l’Ajuntament de Barcelona i la complicitat de cerveses Alhambra i Clear Channel.

Al vídeo a més s’hi reconeixen líders patronals del comerç de la ciutat que participen d’extres en aquest espot com Salva Vendrell, president de Barcelona Comerç, Pròsper Puig, vicepresident; Gabriel Jené, president de Barcelona Oberta, o David Sánchez, president de Comertia.

Des de Ràdio Comerç ens sumem a la iniciativa. Barcelona, guarda’m lloc!

(Visited 4 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto