Jordi Martí Grau: “Les previsions de creixement econòmic són millors de les esperades”

El regidor d’Economia i de presidència de Barcelona, Jordi Martí Grau, assumirà aviat també les competències de tinent d’alcalde de cultura, després de la jubilació de Joan Subirats. Amb ell parlem de les previsions de l’economia de la ciutat per als propers mesos i el 2022, i de com s’anirà recuperant comerç i turisme. A la vegada, comenta que hi haurà continuïtat en les polítiques culturals de Barcelona i lloa de Joan Subirats la vinculació de cultura i educació.

(Visited 127 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto