Jordi Torrades: “Digitalització, apeus, legislació i competències, claus per preservar el model de comerç”

El nou director general de comerç de la Generalitat de Catalunya, Jordi Torrades, fa anys que és conegut en l’àmbit comercial. Amb responsabilitats en l’àmbit dels mercats de Barcelona, càrrec en que els darrers anys ha liderat la renovació de molts d’aquests equipaments, ara entoma la direcció general amb voluntat de continuïtat dels darrers mandats, però marcant perfil propi.

Entre les seves prioritats hi ha incidir en la digitalització ja imparable, seguir amb el desenvolupament de la llei d’apeus, i reprendre l’esperit legislatiu i normatiu, per tal d’adequar el comerç actual a la situació real dels nostres carrers i ciutats. Torrades també és conscient de la realitat diversa del país i dels seus municipis, i defensa els valors del que representa el comerç i el seu model per a Catalunya.

(Visited 343 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto