Integra Retail Retrain
“Cal generar ambient de benvinguda a la botiga en el retorn a la normalitat”

L’Oriol Paré i la Núria Beltran són dos professionals amb una llarga experiència al retail que posen el seu coneixement al servei dels comerciants. Amb aquest esperit han fundat Integra Retail Retrain, una consultoria que vol orientar els professionals del comerç amb unes metodologies molt concretes per tal d’aconseguir petites millores en les problemàtiques quotidianes d’una empresa.

«No busquem una gran solució a un gran problema, sinó que setmana a setmana es treballen petites millores sobre una problemàtica d’empresa, a través de diferents equips on cadascun assumeix un rol», ha explicat a Ràdio Comerç l’Oriol Paré, retail project manager i fundador de les botigues Love Store.

«Són més importants les petites accions que s’executen que les grans que es planifiquen»

Una de les tècniques a les quals recorren és el mètode Agile. «No podem planificar a mitjà termini, sinó setmana a setmana i veient com reacciona el client davant cadascuna de les accions i actuant en conseqüència de manera molt àgil, a través de prova-error», subratlla l’Oriol, mentre que la Núria Beltran corrobora dient que «són més importants les petites accions que s’executen que les grans que es planifiquen».

La Núria, que compta amb un bagatge molt ampli en formació en retail, apunta que «és molt important generar ambient de benvinguda a la botiga i celebrar amb els clients el retorn a la normalitat, com quan t’alegres de rebre convidats». En aquest sentit, una de les sessions que imparteixen des d’Integra Retail Retrain fa referència a les vitamines per als equips de treball, «una sessió orientada a l’actual context de retorn a la normalitat. Cadascú ha viscut la seva situació i cal que es posi en la pell del client, perquè independentment del que hagis passat, un client que torna a la botiga de manera somrient» necessita trobar aquest mateix caliu i que se celebri amb ell l’experiència d’anar a la botiga.

(Visited 50 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto