Entrevista al 1r tinent d'alcalde de Premià de Mar
David Gutiérrez: “Som l’excepció. L’economia i el comerç de Premià ha millorat el darrer any”

No totes les dades derivades de la Covid-19 són iguals a Catalunya. Avui parlem amb David Gutiérrez, primer tinent d’alcalde de Premià de Mar, que ens explica com és possible que el comerç s’hagi incrementat al poble al llarg del darrer any i mig, i quines causes possibles pot tenir la pandèmia i el fet de no poder sortir del municipi. També destaca que hi ha menys aturats avui que fa un any i mig, tot i que la dada és molt poc simptomàtica. Gutiérrez també analitza els canvis que pot tenir la pandèmia en localitats com Premià, a mitja hora en transport públic del centre de la ciutat, i dels riscos immobiliàris que pot tenir la recerca de pau i llocs menys densos, per part dels barcelonins.

(Visited 64 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto