El comerç barceloní agraeix l’esforç municipal en la il·luminació nadalenca

Des de Barcelona Oberta i Barcelona Comerç han volgut agrair públicament, a través d’un comunicat, tant a l’Ajuntament de Barcelona com a la primera tinença d’Alcaldia la decisió de subvencionar el 75% del cost de la il·luminació nadalenca dels eixos comercials de la ciutat.

Una ajuda destacada per recuperar el projecte

En uns moments encara amb fortes dificultats econòmiques per al comerç, molt perjudicat per mesos de restriccions i caigudes significatives de facturació, aquesta mesura esdevé una ajuda destacada que permetrà, fins i tot, que alguns eixos comercials que havien descartat ja la il·luminació per aquest any puguin recuperar el projecte.

De fet, la il·luminació nadalenca és una de les despeses més importants que han de suportar els eixos comercials, la qual repercuteixen directament als seus associats a través de derrames especials. En la situació actual, amb el tancament de comerços i l’ajornament de quotes de les associacions per tal d’ajudar als comerços més perjudicats, feia molt difícil suportar el 50% de la despesa habitual d’aquestes instal·lacions que atorguen singularitat als carrers comercials de la ciutat durant el Nadal, per la qual cosa en molts casos s’havien desestimat o reduït.

Satisfacció pel fons “reActivem Barcelona” 

Ambdues entitats han volgut expressar també la seva satisfacció pel fons “reActivem Barcelona” anunciat per l’Ajuntament a favor de la reactivació del comerç de la ciutat. Des de Barcelona Oberta i Barcelona Comerç reiteren que aquest tipus d’ajudes no poden ser circumstancials: “Només amb polítiques actives i ajustades realment a les necessitats del nostre sector podem dotar de seguretat i certesa a les nostres decisions empresarials i donar garantir així, de la continuïtat dels nostres comerços.”

(Visited 62 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto