Rafael Pradas: “La pandèmia ha fet que perdem la por a comprar per Internet”

El periodista Rafael Pradas, exregidor de cultura de Barcelona, analitza en el seu darrer llibre sobre el Comerç de Barcelona, la situació viscuda al llarg d’aquest any i mig de pandèmia en el sector comercial, de la restauració i del turisme de Barcelona. En la presentació del llibre hi va participar el tinent d’alcalde Jaume Collboni i la regidora de comerç Montserrat Ballarín. Pradas explica la importància vertebradora que per a la ciutat té el comerç, com ha patit aquest darrer any, i com canvien les relacions de les persones amb el comerç.

(Visited 26 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto