Elisabet Bach i Oller
“El comerç ha d’aconseguir que el trobin per terra, mar i aire”

Elisabet Bach i Oller, consultora econòmica i financera, considera que la digitalització és imprescindible per als comerciants de cara a mantenir la competitivitat. “La digitalització cal contemplar-la com un itinerari en què anem sumant elements molt senzills”, ha afirmat Bach, que també és secretària de la Junta del Col·legi d’Economistes de Catalunya i presidenta d’Autònoms PIMEC.

“El comerç ha d’aconseguir que el trobin per terra, mar i aire” 

La consultora subratlla que “la digitalització ha permès als punts de venda arribar al seu públic quan havien de romandre tancats”. Així mateix, ha advertit que “el comerç ha d’aconseguir que el trobin per terra, mar i aire”, tot recordant que “el públic no distingeix de fronteres” en el món de l’omnicanalitat.

“El comerç ha d’aconseguir que el trobin per terra, mar i aire” 

Així mateix, Elisabet Bach s’ha referit en aquesta entrevista a Ràdio Comerç a la possibilitat d’una futura reforma del règim d’autònoms i ha explicat què haurien de fer els botiguers per preparar-se davant la possibilitat que aquests canvis esdevinguin una realitat a curt termini: “el que cal és que calculin i facin números. Hi ha molts negocis que no saben quant guanyen i quant gasten. Cal repercutir totes les despeses i saber quins són els ingressos per poder prendre decisions”.

(Visited 80 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto