Neus Munté: “Cal actuar contra els botellots. L’estiu ha de ser tranquil per als veïns i comerciants”

La regidora de Junts X Cat a l’Ajuntament de Barcelona, Neus Munté, explica que han elaborat un mapa amb els punts calents de Barcelona, per a conscienciar i sensibilitzar sobre la necessitat de tenir un turisme i un oci nocturn tranquil i sense molèsties ni a veïns ni a comerciants.  També aprofita per parlar del model turístic que cal a Barcelona, i la conveniència d’apostar per espais que generin nous pols d’atracció com l’Hermitage, que a més poden distribuir el turisme per la ciutat.

(Visited 133 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto