David Jericó: “El comerç tenia moltes ganes i la necessitat de tornar a fer fires al carrer”

L’eix comercial Creu Coberta de Barcelona realitza aquest cap de setmana la primera Fira de les Arts Escèniques, on hi participa un centenar d’establiments comercials i de serveis d’aquest carrer, a més d’artesans catalans i del Poble Espanyol. Segons David Jericó, tècnic de l’eix comercial, han volgut dedicar les activitats artístiques a la cultura, perquè s’ha demostrat la necessitat de la cultura durant el confinament, i per això hi participen entitats de música, dansa, teatre i circ de l’entorn. Creu Coberta segueix apostant per la cultura i el comerç com a binomi que atrau els veïns i clients.

(Visited 88 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452