Cultura i Comerç es donen la mà en la propera proposta de l'eix comercial
Creu Coberta celebra la 1a Fira de les Arts Escèniques

Aquest dissabte i diumenge, l’eix comercial de Creu Coberta a Barcelona celebra la 1a Fira de les Arts Escèniques al carrer, amb mostra de comerç i artesania i algunes entitats d’arts escèniques dels entorns de Creu Coberta. Després de més d’un any de no poder fer fires, torna amb una proposta diferent que vol donar espai al comerç de proximitat del nostre carrer, als artesans i firaires, entre ells els del Poble Espanyol de Barcelona, i als artistes dels barris, que ho han passat molt malament també durant aquest any. Comerç i cultura, una aliança que és més necessària que mai en aquests moments.

Segons Lluís Llanas, president de l’eix comercial i vicepresident de Barcelona Comerç, “era molt necessari que el sector del comerç  de proximitat tornés a tenir una fira al mateix barri on donar a conèixer productes i serveis. El comerç i la restauració necessiten ocupar la via pública, algunes vegades a l’any, per poder dinamitzar les àrees i els eixos, i incentivar el consum intern davant de les grans plataformes digitals“.

Dansa, circ, teatre i música en dues jornades completes on podrem gaudir, de nou, del comerç i la música. Per això, Llanas recalca que “després d’un any i mig de pandèmia, en que ens hem donat compte que la cultura era molt important per a les nostres vides, era important que el binomi cultura i comerç anéssin de la mà, i per això les arts escèniques, circ, teatre, música i dansa, tindran molt de protagonisme en aquesta fira”. Les activitats comptaran amb totes les mesures del Procicat.

Programació

Escenari 1 (Jam Session)

Meeting Point Creu Coberta

Dissabte

 • 10 h Rock dels 80. Escola de Música Jam Session
 • 10.30 h Jazz-Funk. Escola de Música Jam Session
 • 11 h Rock 70 americà. Escola de Música Jam Session
 • 11.30 h Rock/Fun/Pop. Escola de Música Jam Session
 • 12 h Jazz Mediterrani. Escola de Música Jam Session
 • 12 .30 h Blues/Rock. Escola de Música Jam Session
 • 13h Acte inaugural de la Fira de les Arts Escèniques
 • 13:30 Rock/Funk/Pop. Escola de Música Jam Session
 • 16 h Groove a 3 veus. Escola de Música Jam Session
 • 16.30 h Jazz Neo Soul & Funk. Escola de Música Jam Session
 • 17.15 h Metal Progressiu. Escola de Música Jam Session
 • 18 h Jazz Fusió. Escola de Música Jam Session
 • 18.45 h Rock Sinfònic i influències 70’s. Escola de Música Jam Session
 • 19.30 h Neo Soul Funk Fusion Groove. Escola de Música Jam Session
 • 20.15 h Blues/Soul. Escola de Música Jam Session

Diumenge

 • 11 h The Flyers Band
 • 11.45 h Modern Rock Band
 • 12.30 h Big Band
 • 16 h Rock’n Roll Band
 • 16.45 h Pop Rock Band
 • 17.30 h Jazz-Rock Band
 • 18.15 h Fusion Band
 • 19 h Punk-Rock Band
 • 19.45 h Blues Funk Band

Escenari 2 (Dansa i Circ)

Mercat d’Hostafrancs

Dissabte

 • 10 h Inici de la ruta teatralitzada “Viatge a la botiga de l’Àvia” amb Artixoc
 • 11 – 13h. La Fàbrica de Somnis de Sònia Alonso
 • 17.15 – 19.30 h La Fàbrica de Somnis de Sònia Alonso

Diumenge

 • 11 h Inici de la ruta teatralitzada “Viatge a la botiga de l’Àvia” amb Artixoc
 • 11 – 13 h Escola de Circ, amb La Colombina
 • 17.15 – 19.30 h La Fàbrica de Somnis, de Sònia Alonso

Escenari 3 (Músics del Metro)

Creu Coberta / carrer 26 de gener

Dissabte

 • 11 – 12.30 Jordi Jardí duet (pop català)
 • 12.30 – 14 Rodrigo (pop internacional)
 • 17.30 – 19 h Joan Carles (clàssica , piano)
 • 19 – 20.30 h Stanis (rock internacional)

Diumenge

 • 11 – 12.30 h Xavi Túrnez (folc català i d’arreu)
 • 12.30 -14 h Beatriz (pop castellà)
 • 17.30 – 19 h Óscar Cruz Calupoh Duo (blues)
 • 19 – 20.30 h Mikhail duet (swing)

 

(Visited 68 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452