Barcelona presenta “BCN x Tu, Tu x BCN” per incentivar el comerç i la restauració del centre

La campanya “Barcelona x tu. Tu x Barcelona” es posa en marxa per animar els barcelonins i barcelonines a recuperar el centre de la ciutat després d’un any especialment difícil, singularment en aquests barris. A la presentació hi han assistit representants dels sectors del comerç, com Barcelona Comerç i Barcelona Oberta, de la restauració i l’hostaleria. A través d’il·lustracions, missatges, la darrera tecnologia de realitat augmentada, i una joc estil ginkana amb el qual la ciutadania interactuarà amb les il·lustracions pels carrers del centre, la campanya fa una crida a tornar al centre de la ciutat i a gaudir-lo. La campanya comença el 12 de juny i s’allargarà fins a finals de juliol, amb grans lones a Via Laietana, una vintena de torretes distribuïdes en punts neuràlgics del centre de la ciutat, i una intensa presència a les xarxes socials, que combina el format offline i la connectivitat digital dels mateixos usuaris, els principals protagonistes.

“Barcelona x Tu. Tu x Barcelona” s’ha posat en marxa gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i Turisme de Barcelona amb el suport de les diferents entitats representatives del sector comercial, i una especial implicació de Barcelona Oberta, l’entitat que aglutina els eixos comercials del centre de la ciutat.

La iniciativa proposa jugar i divertir-se amb les il·lustracions i els codis QR que contenen, amb una tecnologia audiovisual única que permet gaudir d’una experiència de realitat augmentada mitjançant un filtre d’Instagram. La campanya repta al visitant a trobar les diferents il·lustracions i QR pel centre de la ciutat i descobrir què s’hi amaga al darrera. En definitiva, una proposta diferent amb la qual el centre de Barcelona vol tornar a connectar amb la ciutadania de la regió metropolitana i reivindicar-se més enllà com un pol d’innovació i d’atracció social, econòmica i cultural, com una àrea urbana creativa, tecnològica, moderna, amb alta qualitat de vida, innovadora, i que manté la seva identitat i els seus valors.

Els barris del centre sempre han estat el punt neuràlgic d’aquesta Barcelona, el lloc de trobada, l’indret més dinàmic, el que més encurioseix i atreu a la resta del món. L’espai que més vibra amb la gent i on més gent es reuneix. Un lloc en constant ebullició. “Barcelona x tu. Tu x Barcelona” apel·la al record que tothom tenim d’aquests moments i a la il·lusió per retrobar aquests espais, a la voluntat de donar suport a aquests barris perquè reneixin, aquesta vegada, a partir de les vivències i de la presència dels barcelonins i barcelonines.

(Visited 28 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/radiocomerc.cat/:/home/radiocomerc.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php74/) in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452 Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/radiocomerc.cat/web/wp-includes/plugin.php on line 452