Alex de Azuaje: “Les administracions públiques han d’obrir els ulls a la situació greu del comerç i les pimes”

El portaveu de la patronal Anem x Feina, Alex de Azuaje, presenta la fira comercial i empresarial que té lloc aquest proper dissabte a Vic. “Netament independentista”, com es defineix, aposta per fugir dels folclorismes i evidenciar el teixit econòmic, productiu, comercial i industrial del país, demanant a les administracions més lideratge per a reclamar el que demanda el sector, i marca distàncies amb les altres patronals tradicionals.

(Visited 84 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto