Guifré Homedes, director general de Finques Amat
“Cal buscar nous usos als locals comercials infrautilitzats”

Guifré Homedes, director general de Finques Amat, analitza el mercat immobiliari i ens parla dels nous usos que se’ls pot donar als locals comercials que porten un llarg temps tancats o infrautilitzats. “No té cap sentit ni des del punt de vista immobiliari ni des del punt de vista social que hi hagi locals infrautilitzats i se’ls hauria de donar una altra vida i una altra sortida”, ha declarat Homedes a Ràdio Comerç en aquesta entrevista.

“Cal buscar nous usos als locals comercials infrautilitzats”

El director general de Finques Amat ha afegit que “cal buscar nous usos als locals comercials infrautilitzats”. En aquest sentit, ha manifestat que “cada ajuntament aplica les polítiques que considera adients per racionalitzar els seus eixos comercials. A Barcelona s’anticipen tendències. La crisi del Covid-19 fa que tot es vegi més exagerat. És un problema global de les àrees metropolitanes i del comerç en general. Cada municipi ha de fer una reflexió sobre el futur dels seus eixos comercials i quins usos es vol donar als seus locals”.

Una solució per a professionals liberals

Guifré Homedes també ha subratllat que “hi ha molts professionals liberals que ocupen pisos estàndard i que si baixessin els seus despatxos a peu de carrer trobarien una opció interessant en aquests locals ara infrautilitzats”.

(Visited 91 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto