Fundador de Veritas i professor d'Esade
Carles Torrecilla: “Ens trobem al «Cromanyó» del retail del futur”

Carles Torrecilla, fundador i soci de la cadena Veritas, considera que “ens trobem al «Cromanyó» del retail del futur”. El professor titular del departament de Direcció de Màrqueting a ESADE, profund coneixedor del món del retail, ha analitzat en una entrevista a Ràdio Comerç el moment que viu l’activitat comercial i el futur que els espera als comerciants.

Un bon moment per renegociar les rendes, “però no per reduir els lloguers”

Torrecilla considera que és un bon moment per renegociar les rendes, “però no per reduir els lloguers, sinó per varialitzar-los”. Al seu entendre, el patró metre quadrat ha de desaparèixer i els contractes han d’incloure altres variables, vinculades al trànsit de consumidor dels carrers on es troben les botigues.

El fundador de Veritas també reclama “la digitalització i la professionalització del comerç; i compartir informació amb els propietaris dels locals”. D’aquesta manera, segons Carles Torrecilla seran “els rendistes dels locals els que faran cua per treballar amb esl botiguers i aconseguir un benefici òptim”.

 

(Visited 191 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto