Pere Barrios: “Les patronals ni han defensat els empresaris ni són prou representatives”

Pere Barrios i el seu equip han presentat aquesta setmana la nova patronal anomenada “Patronal Catalana” que duu en el seu programa el combat directe amb els sindicats i les administracions que, segons Barrios, obliguen als empresaris a complir cada cop més legislació a la vegada que sobreprotegeixen els treballadors. Això genera, segons l’empresari, greuges importants que fan inviable gairebé posar una empresa. Defensor de uns acomiadaments menys punitius per les empreses, també creu que l’actual sistema de pensions és impossible de mantenir quan hi ha 20 milions de treballadors per 10 milions de pensionistes, i creu que cal començar a parlar d’aquests assumptes espinosos. “La nostra presència incrementarà la conflictivitat laboral” preveu, a la vegada que aposta per reduir a la mínima expressió les quotes de soci per arribar a uns 90.000 associats, que els convertiria en la única patronal que pot acreditar la seva representativitat.

(Visited 118 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *