Muntsa Vilalta: “Estem satisfets del que hem fet a Comerç, i també de la resiliència del sector”

La directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Munsta Vilalta, fa balanç de la darrera legislatura i, en general dels darrers cinc anys de governs successius en què el procés polític català, o la crisi de la covid-19 han estat motors de canvi dels sectors econòmics i del comerç del país i de la demostració de resiliència dels diversos sectors. Davant això, la direcció de comerç de la Generalitat i l’equip de Muntsa Vilalta han estat la única administració que ha injectat diners directament mitjançant subvencions al comerç de proximitat.

(Visited 95 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *