Francesc Povedano: “El BCN Retail Lab ens permetrà impulsar la transformació digital del comerç”

El cap de gabinet de la regidoria de comerç de Barcelona, Francesc Povedano, fa un repàs als darrers projectes de la ciutat en l’àmbit del comerç de proximitat, i la majoria tenen a veure amb la tecnologia. Per una banda, la iniciativa del Barcelona Retail Lab, que s’està desenvolupant a l’Eixample, les subvencions per a la digitalització del comerç, que ha rebut gairebé un miler de peticions, i també el marketplace dels eixos de Barcelona, que està en fase de desenvolupament

(Visited 151 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto