Fundador de Veritas i professor d'Esade
Carles Torrecilla: “La botiga ha de ser com un teatre”

Carles Torrecilla, fundador i soci de la cadena Veritas i professor titular del departament de Direcció de Màrqueting a ESADE, ens dóna la seva visió sobre el futur immediat del comerç en una entrevista a Ràdio Comerç. Aquest profund coneixedor del món del retail denuncia que és molt propi dels botiguers “aixecar la persiana, aturar l’alarma, encender els llums… i posar-se a resar”.

“La botiga és per qui la treballa”

Torrecilla reclama més digitalització i més dades per a una gestió professional dels negocis del comerç. “La botiga és per qui la treballa”, reivindica tot parafrasejant una consigna revolucionària. Així mateix, subratlla que “l’alegria cal sembrar-la”.

El fundador de Veritas declara que “la botiga ha de ser com un teatre”, on més enllà del guió cal demostrat capacitat d’improvisació i adaptar-se al públic. Així mateix considera vital recuperar l’ofici de ‘retailer’, “perquè en cas contrari ja ho compro a internet i m’ho porten a casa”.

“No tens una botiga, tens una presó”

El professor d’Esade també adverteix que “el comerciant que continuï refiant-se de l’olfacte està condemnat a desaparèixer”. També alerta que els qui gestionen negocis “on hi han d’invertir hores i només funcionen si ells hi són presents, perquè llavors no tens una botiga, tens una presó”.

(Visited 142 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes per optimitzar el nostre lloc web i els nostres serveis, i per analitzar el nostre trànsit. View more
Accepto