Gerent del restaurant Barnabier
Joan Hernandez: “El Gremi de la Restauració està unit però no se sent escoltat”

Joan Hernández, soci i gerent del restaurant barceloní Barnabier, ha valorat en una entrevista a Ràdio Comerç la nova etapa per a la restauració un cop aixecat l’Estat d’Alarma. Segons aquest empresari, l’activitat “s’ha animat una mica, tot i que entre setmana no es fan gaires sopars. Esperem que aquest cap de setmana funcioni bastant bé”.

“Les ajudes han estat zero”

El gerent del Barnabier subratlla que “els nostres clients estan amb moltes ganes de venir. Hi ha la síndrome de la llibertat, de recuperar la vida normal”. Així mateix, confessa que “han estat uns mesos molt complicats: vam haver de tancar amb les neveres plenes, hem tingut més de tres quartes parts de plantilla en ERTO, és el primer cop que hem hagut de demanar finançament extern, perquè els impostos els hem hagut de pagar igual… Les ajudes han estat zero”.

Hernández lamenta l’abandó sofert per part de l’Administració en comparació a la resta de països: “Al principi ens van donar 2.000 euros. Vam haver de negociar tot per mirar de resistir. Les ajudes han estat mínimes. Aquí ens han convidat a espavilar-nos”.

“Al gremi no se l’escolta prou”

Així mateix, considera que aquesta etapa ha permet constatar que “el Gremi està unit, però no l’escolta ningú. Ja al seu dia vam tenir una batalla contra les terrasses de Barcelona i no ens van fer cas. Al gremi no se l’escolta prou”, denuncia.

(Visited 47 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *