L’Ajuntament impulsa l’Observatori del Comerç i la Restauració de Barcelona

La Direcció de Comerç, Restauració i Consum, ha impulsat el nou Observatori del Comerç i la Restauració de Barcelona, un espai dirigit a professionals i ciutadania on podeu descobrir l’evolució del sector comercial de Barcelona i detectar-ne els reptes i necessitats.

El nou Observatori del Comerç i la Restauració de Barcelona, permet consultar dades de gran rellevància a l’hora d’entendre la dinàmica que viu el sector comercial de la ciutat. Així, la nova eina inclou un apartat amb gràfiques interactives que recullen les dades més destacades dels darrers estudis i informes publicats per l’Ajuntament de Barcelona. La informació s’anirà actualitzant periòdicament.

Alhora, l’Observatori permet també accedir al visor del Cens comercial, una potent eina desenvolupada per l’Oficina Municipal de Dades que permet consultar estadístiques de manera transparent, entenedora i a l’abast de tothom. Les dades es poden filtrar per sectors comercials, activitats econòmiques, districtes o barris i es poden visualitzar en gràfics, taules i mapes en tot l’àmbit de la ciutat.

També es pot accedir a desenes d’estudis, informes i publicacions sobre el sector comercial de la ciutat. Es pot visitar en aquest enllaç

(Visited 12 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *