Aliança estratègica entre arquitectura, comerç de proximitat i barris

El Meeting Point de l’eix Creu Coberta (c. Creu Coberta, 26) ha estat escenari de la inauguració de la Setmana de l’Arquitectura a Sants-Montjuïc, en un acte que s’ha fet dissabte 8 de maig. L’espai que connecta els carrers de Tarragona i la Creu Coberta, a través del nou tram del carrer Diputació, ha estat el punt de partida d’un recorregut per botigues de l’eix comercial d’Hostafrancs. Diversos aparadors de Creu Coberta han exposat diorames realitzats pels alumnes del alumnes de LCI Barcelona i BCN Retail School, en el marc de les activitats programades pel Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya a Barcelona.

Els treballs gràfics que es poden veure durant tota una setmana als aparadors de les botigues de Creu Coberta inclouen fotografies antigues del barri, elaborades a partir dels llibres d’Albert Torras, sobre els barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, editats per l’editorial Efadós.

Ràdio Comerç i Ràdio Hostafrancs han mantingut un col·loqui sobre la vinculació entre l’arquitectura, el comerç de proximitat i la vitalitat dels barris.

Hi han participat:
– SANDRA BESTRATEN, presidenta del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya a Barcelona.
– JOSEP PASQUAL, vicepresident de l’eix Creu Coberta
– JAUME GAIXAS, conseller del barri d’Hostafrancs al govern del Districte de Sants-Montjuïc

(Visited 103 times, 1 visits today)

També et pot interessar

ESCRIU UN COMENTARI

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *